Televizyon ekranlarında bir çocuk gelin skandalı ortaya çıkarıldı. ATV'de yayınlanan Esra Erol'un programında, Şanlıurfa'dan gelen bir anne, 14 yaşındaki kızının kuzeni Cuma tarafından kaçırıldığını öne sürdü. Ancak, iddiaların ardında şok edici bir gerçek gün yüzüne çıktı.

“100 bin TL karşılığında…”

Esra Erol ve ekibi, Berfin'in bulunması için harekete geçti ve kısa sürede gerçeği ortaya çıkardı. Cuma'nın amcasının canlı yayında anlattıkları ise herkesi şaşırttı. Amca Ali, Songül ve eşinin, kızları Berfin'i 100 bin TL başlık parası karşılığında sattığını ifade etti.

Ali Öztürk, iki aile arasında arabuluculuk yaparak, daha önce düşman olan bu aileleri bir araya getirdiğini belirtti. Kendisine, Berfin’in 18 yaşından büyük olduğu bilgisinin verildiğini ancak canlı yayında gerçek yaşını öğrendiğini ifade etti. Barışma karşılığında Berfin ailesine 98 bin TL ödediklerini aktardı.

Dekontu yayınladı

Esra Erol, canlı yayında 98 bin TL'lik başlık parasının dekontunu gösterdi. Berfin'in babası Ahmet İ.'in, kızı Berfin İ.’in 2010 doğumlu olduğunu ve severek birisine kaçtığını belirten bir kağıda imza attığı ve "Ben davacı değilim. Kızıma ve kaçtığı Cuma Gezer ile ailesine karşı hiçbir düşmanlığım yoktur. İsterlerse gelip elimi öpüp barışabilirler" şeklinde ifadelerin yer aldığı ortaya çıktı.

Gözaltına alındılar

İstanbul Emniyet Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, canlı yayında yaşanan çocuk gelin skandalının ardından harekete geçerek stüdyoya geldi. Berfin İ.’in annesi Songül ile satış işlemlerine aracılık ettiği belirtilen Ali Öztürk ve Cuma'nın amcası Turgut, canlı yayın sırasında gözaltına alındı.

Çocuğunu satmaya çalışan aile ve skandala karışan diğer şahıslar hakkında işlem başlatıldı.

Sosyal medya çalkalanıyor! Akbank müşterileri isyan etti Sosyal medya çalkalanıyor! Akbank müşterileri isyan etti

Kaynak: Manisa Kulis Haber