Manisa’nın Yununsemre ilçesinde, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Belediye Başkanı seçilen CHP’li Semih Balaban ilk ziyaretini Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Manisa ekibine yaptı.

AKUT Manisa ekibi tarafından düzenlenen iftara konuk olan Başkan Balaban, AKUT Manisa Ekip Lideri Sermet Kadir Gezenerler ile birlikte AKUT’un yerleşkesini gezdi. Dernek hakkında bilgi alan Başkan Balaban, “İlk ziyaretimi Manisa’nın kahramanlarına yapmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Hepimizi derinden yaralayan ve tekrarını yaşamak istemediğimiz İzmir, Kahramanmaraş depremlerinde insan hayatı için verdikleri mücadelenin hakkı ödenmez. Biz de Yunusemre Belediyesi olarak tüm imkanlarımızla kahramanlarımızın yanında olacağız” dedi.

AKUT Arama Kurtarma Derneği Gönüllüleri, bu sürpriz ziyaretten memnun olurken, Başkan Balaban’a verdiği destek için teşekkür etti.

Ekip lideri Sermet Kadir Gezenerler de yaptığı açıklamada, “Geleneksel hale gelen 13’üncü iftar yemeğimize katılan tüm gönüllülerimize ve ailelerine teşekkür ediyorum. İftarımıza konuk olan Semih Balaban'a sürpriz ziyareti için teşekkür ediyor yeni görevinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Turgutlu'da vatandaşlara aşure dağıtıldı Turgutlu'da vatandaşlara aşure dağıtıldı

Kaynak: Haber Merkezi