Muhteşem Yüzyıl'daki Sümbül Ağa karakteriyle tanınan Selim Bayraktar, ekranlara dönüş yapmaya hazırlanıyor. En son "Veda Mektubu" dizisinde başrol oynayan usta oyuncu, yeni bir projede yer alacak. Daha önce "Ottoman Rising" ve "Destan" dizilerindeki başarılı performanslarıyla dikkat çeken Bayraktar, ayrıca HBO'nun "Succession" dizisinde de konuk oyuncu olarak karşımıza çıkmıştı.

Anadolu’nun Piramitleri Bintepeler Nerede? Manisa Dünyanın En Büyük Tümülüslerinden Birine Ev Sahipliği Yapıyor! Anadolu’nun Piramitleri Bintepeler Nerede? Manisa Dünyanın En Büyük Tümülüslerinden Birine Ev Sahipliği Yapıyor!

Şimdi ise Selim Bayraktar'ın, TRT1'in "Fatih" dizisinde Çandarlı Halil Paşa rolünde izleyiciyle buluşacağı açıklandı. Dizide, Fatih Sultan Mehmet'i Serkan Çayoğlu'nun canlandıracağı ve Fikret Kuşkan, Ayşegül Günay, Tuba Ünsal, Sinan Albayrak gibi ünlü isimlerin de önemli rolleri üstleneceği belirtiliyor. Şafak Bal'ın yöneteceği bu tarihi drama dizisi, izleyicilere dönemsel hikayeler ve tarihi konuları sunmayı hedefliyor. Selim Bayraktar'ın performansı ve dizi kadrosuyla dikkat çekmesi beklenen yapım, merakla beklenen bir projeye dönüşmüş durumda.

Editör: Diyar Aslan