Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden MHP Manisa milletvekili adayı Şehnaz Güvendik Arık, MHP Şehzadeler ilçe Başkanı Şener Özten ve Kaçep Başkanı Neşe Töz il ve ilçe yöneticileri eşlik etti. Seçim çalışmaları esnasında bir günde Şehzadeler ilçesi Spil ve Selimşahlar Mahallesinde 52 üye partiye katılım sağladı.

MHP Manisa milletvekili adayı Şehnaz Güvendik Arık yaptığı açıklamada "seçim çalışmalarımıza Şehzadeler ilçemizde devam ettik. MHP Şehzadeler ilçe Başkanımız Şener Özten, Kaçep İl Başkanımız Neşe Töz il ve ilçe yöneticilerimiz ile birlikte Spil ve Selimşahlar mahallelerimizi ziyaret ettik. Mahalle ziyaretlerimizde 52 vatandaşımız partimize katılım sağladı. Rozetlerini İlçe Başkanımız Şener Özten ile birlikte taktık. Bizlere güvenen kapılarını açan, partimize üye olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim" dedi.

MHP Şehzadeler ilçe Başkanı Şener Özten ise "Spil ve Selimşahlar mahallelerimizde 52 vatandaşımıza rozet taktık. Yeni üyeler rozetlerini teslim aldı. Şehzadeler de MHP'ye teveccüh var. 14 mayıs seçimini başarılı bir şekilde atlatacağız. Seçim çalışmalarımıza milletvekili adaylarımız ilçe teşkilatımız ve kadın kollarımız ile birlikte devam ediyoruz " dedi. Özkan ÇELİK

Editör: Onur Yılmaz