Şehzadeler Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Hakan Şimşek başkanlığında gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıda, gündem maddelerine geçilmeden önce belediyenin şubat ayı faaliyetleri meclis üyeleriyle paylaşıldı.
Başkan Şimşek, devam eden çalışmalar ve hayata geçirilen projelere ilişkin kapsamlı değerlendirmelerde bulundu. İlçede sürdürülen hizmetler hakkında bilgi veren Şimşek, belediyenin planlanan çalışmalar doğrultusunda faaliyetlerini sürdürdüğünü ifade etti.
Önemli Gün ve Haftalara Vurgu
Konuşmasında mart ayında anılacak ve kutlanacak özel günlere de değinen Şimşek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ile 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün önemine dikkat çekti. Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını pekiştirdiğini vurgulayan Şimşek, bu dönemin toplumsal dayanışmaya katkı sunduğunu belirtti.
18 Gündem Maddesi Görüşüldü
Başkan Şimşek'in konuşmasının ardından meclis gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Toplantıda toplam 18 gündem maddesi ele alınarak karara bağlandı.
Bir sonraki meclis toplantısının 2 Nisan’da saat 18.00’de yapılacağı açıklandı.





