Manisa’da oy verme işlemlerinin sona erip sayım işleminin başlamasının ardından siyasi partilerde de hareketlilik başladı. AK Parti’de İl Başkanı Salih Hızlı, milletvekili adayları ve partililer, seçim sonuçlarını İl Başkanlığı binasında takip etti.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde ise partililer CHP Şehzadeler İlçe Başkanlığı’nda toplandı. İlçe Başkanı Hakan Gürtunca’ya, DEVA Partisi İl Başkanı Cansın Tunçdirek de eşlik ederken, partililer sonuçları büyük bir dikkatle takip etti.

MHP’de de partililer sandıkların kapanmasının ardından İl Başkanlığı binasında bir araya geldi. Partide bulunan televizyonlardan seçimleri takip eden MHP teşkilatları, gecenin geç saatlerine kadar il binasında kaldı.

İYİ Parti’de de İl Başkanı Ali Zafer İksir, seçim sonuçlarını İYİ Parti İl Başkanlığı binasında, milletvekili adayları ve partililerle birlikte takip etti.

SOKAKLARDA SESSİZLİK HAKİMDİ

Öte yandan başta 15 Temmuz Demokrasi Meydanı olmak üzere Manisa’nın işlek caddelerinde de sessizlik hakimdi. Geçtiğimiz seçimlerde kutlamalara sahne olan meydan, seçimin sonuçlarının belirsiz olması nedeniyle baskıya girdiğimiz saatlerde oldukça sakindi.MAHMUT ASLAN

Editör: Onur Yılmaz