Manisa'da görme engelli vatandaşın el işi ürünleri hayran ediyor Manisa'da görme engelli vatandaşın el işi ürünleri hayran ediyor

Türkiye'nin önde gelen e-ticaret platformu Sahibinden.com, gece yarısından bu yana kullanıcılarına hem web sitesi hem de uygulama üzerinden erişim sağlama konusunda sorunlar yaşatıyor. Kullanıcılar, "Bu siteye ulaşılamıyor sahibinden ana makinesinin sunucu IP adresi bulunamadı." uyarısı ile karşılaşıyor.

İçerik: Sahibinden.com, son 24 saat içinde web sitesi ve mobil uygulama üzerinden erişim sorunu ile mücadele ediyor. Kullanıcılar, siteye ulaşmaya çalıştıklarında teknik bir hatayla karşılaşıyor ve erişim sağlayamıyorlar. Sorunun kaynağına dair yapılan açıklamaya göre, alan adı hizmeti sağlayan firma ile teknik bir sorun yaşanıyor.

Sahibinden.com'un resmi Instagram hesabından yapılan açıklamada, sorunun kısa sürede çözüleceği ve kullanıcıların anlayışı için teşekkür edildiği belirtiliyor. Kullanıcılar, şirketin bu teknik aksaklığı ne kadar sürede giderileceğini merakla bekliyor.

drvCd3Kgh0qXykVCwRGxdQ_11zon

SAHİBİNDEN'DEN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Sahibinden.com, Instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Alan adı hizmeti sağlayan firmayla yaşadığımız teknik bir sorun nedeniyle platformumuza şu anda erişim sağlanamamaktadır.

Sorunun en kısa sürede giderilmesi için ilgili firmanın çalışmaları devam etmekte olup konu çözüldüğünde yeniden bilgilendirme yapılacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyururuz."

Kaynak: NTV