Volkan Demirel’den istifa kararı! Volkan Demirel’den istifa kararı!

Real Madrid'in sezon başında Fenerbahçe'den transfer ettiği Arda Güler, sakatlıklar nedeniyle istikrarlı bir performans sergileyemiyor. İspanyol basınında çıkan haberlere göre, Real Madrid yönetimi Arda Güler'i sezon sonuna kadar bir takıma kiralama kararı almış durumda.

Fenerbahçe'den Gitti: Sakatlıktan Kurtulamadı

Fenerbahçe'den 20+10 milyon euroya transfer olan Arda Güler, Real Madrid forması altında çıktığı maçlarda sakatlıklarla mücadele etti. İspanya Kral Kupası 3. tur maçında Arandina'ya karşı ilk 11'de başlayan Arda Güler, 59 dakika sahada kalmıştı. İspanya Süper Kupa yarı finalinde ise Atletico Madrid'e karşı forma giyen Arda Güler, 112. dakikada oyuna dahil olmuş ve 8 dakika süre almıştı.

Real Madrid Arda Güler'i Kiralayacak İddiaları

Ancak LaLiga'da henüz forma şansı bulamayan Arda Güler'in Real Madrid'e katkısı sınırlı kaldı. İspanyol basınından Sport'un iddiasına göre, Real Madrid, Arda Güler'i sezon sonuna kadar bir takıma kiralayarak oyuncusunun daha fazla süre almasını planlıyor. Haberde, Real Madrid Teknik Direktörü Ancelotti'nin Arda Güler'in yanı sıra Brahim ve Joselu'yu tercih ettiği belirtiliyor. 

Kaynak: Haber Merkezi