CHP Genel Başkanı Özgür Özel memleketi Manisa’da üç cenazeye katıldı. Özel, ilk olarak CHP İl Başkan Yardımcısı Emine Dilek Öğren’in oğlu Cemre Öğren’in tabutuna omuz verdi. CHP Lideri Özel, emekli öğretmen Aysın Dilşen Muratoğlu ve esnaf Mustafa Kaymaz’ın tabutlarını taşıdı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa İl Başkan Yardımcısı Emine Dilek Öğren'in oğlu Cemre Öğren hayatını kaybetti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatuniye Camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına katıldı. Özgür Özel cenazeye eşi Didem Özel, anne ve babası Şükran-Talat Özel ile birlikte katıldı. Özel, önce partisinin İl Başkan Yardımcısı Emine Dilek Öğren ve Ergün Öğren’e baş sağlığında bulundu. Özel sonra da Dilşen ve Muratoğlu ile Kaymaz ailelerinin yakınlarına başsağılığı dileğinde bulundu. Her üç cenazenin olduğu Hatuniye Camiindeki cenaze namazını Hayrettin Çoban kıldırdı.

Turgutlu Meclisi olağanüstü toplandı… 3 madde karara bağlandı
Turgutlu Meclisi olağanüstü toplandı… 3 madde karara bağlandı
İçeriği Görüntüle

Cenazeye Özgür Özel'in yanı sıra CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Manisa eski milletvekili Faruk Saydam, CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Genel Başkan Özgür Özel tabuta omuz verdi. Cemre Öğren Kırtık Aile Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Özel, sonrasında Cemre Öğren’in kırtık mezarlığındaki define katıldı.

Muhabir: Ahmet ÜNSAL