Akbank, müjdeyi verdi. Banka tarafından verilen bilgilere göre, mobil cihazlardan Akbank kredi kartına başvuran müşterilere özel olarak 10.000 TL'ye kadar faizsiz taksitli avans sunulacak. Akbank, kampanyasının tüm ayrıntılarını kamuoyuyla paylaştı.

Akbank Kampanya Detayları

Kampanyadan faydalanmak isteyenler için şartlar açıklandı. 4-30 Nisan 2024 tarihleri arasında Akbank Mobil üzerinden Axess veya Wings asıl kart başvurusu yapıp, başvuruları 30 Nisan'a kadar onaylanan ve Akbank bireysel kredi kartı sahibi olmayan müşteriler bu kampanyadan yararlanabilir.

Akbank müşterileri, başvurularının onaylanmasının ardından 15 Mayıs 2024'e kadar taksitli avans limitlerine uygun olarak maksimum 10.000 TL'lik ve 3 ay vade seçenekleriyle %0 faizli Taksitli Avans kampanyasından faydalanabilirler.

Bu kampanyadan yalnızca Akbank Mobil aracılığıyla kredi kartı başvurusu yapan müşteriler faydalanabilir.

Kampanyadan yararlanmak için 4 Nisan 2024'ten önce açık bir Axess, Wings veya Free kartı olmayan ve ilk kez Axess veya Wings asıl kredi kartı başvurusu yapan Akbanklılar uygun olacaktır.

Kredi kartı başvurusu onaylanan müşteriler için sıfır faizli Taksitli Avans kampanya tanımlamaları, kredi kartı başvurusunun onaylanmasının üzerinden 2 iş günü sonra kullanılabilir hale gelecektir.

Resmi tatil ve hafta sonlarında Akbank Mobil'den kredi kartına başvuran müşteriler için tanımlama süreci, takip eden ilk iş günü itibariyle başlayacak ve artı 2 iş günü içinde tamamlanacaktır.

Kampanya kapsamında katılımcıların belirtilen tarihe kadar yapacakları 10.000 TL'ye kadar ve 3 ay vadedeki Taksitli Avans işlemlerinde indirimli %0 aylık faiz oranı uygulanacaktır. Belirtilen tutar ve vade dışındaki tüm Taksitli Avans taleplerinde %4,42 (KKDF ve BSMV hariç) faiz oranı geçerli olacaktır.

Tavuk sınırlandırıldı! İşte detaylar... Tavuk sınırlandırıldı! İşte detaylar...

Bireysel kartlarla yapılan Taksitli Avans işlemlerinde ücret alınmamaktadır.

Her Akbank kredi kartı sahibi, kampanya süresi boyunca taksitli avans limitleri çerçevesinde yalnızca bir kez sıfır faizli Taksitli Avans kullanabilir.

Taksitli Avans, işlem başına en az 200 TL değerinde kullanılabilir. ATM'lerde ise tek seferde maksimum 4.000 TL çekilebilir.

Kullanılabilir Taksitli Avans miktarı; kartın kullanılabilir nakit avans limiti, tek işlem limiti ve günlük işlem limitiyle sınırlandırılmıştır.

Kampanyadan yararlanabilmek için kredi kartının kullanıma hazır ve şifreli olması gerekmektedir.

Kredi kartı şifresi henüz belirlenmemiş, kuryede olan ya da henüz kullanıma açılmamış kart sahipleri, Akbank Mobil'den dijital kart başvurusu yaparak kampanyadan yararlanabilirler.

Kampanyadan yalnızca Axess ve Wings bireysel kredi kartları faydalanabilir. Free, ticari kredi kartı, ek kart ve sanal kart başvuruları kampanyaya dahil değildir.

Axess veya Wings kredi kartı sahipleri, bir yıl boyunca kart ücreti ödemeyecek.

Kaynak: Haber Merkezi