Arabesk müziğin en sevilen isimlerinden olan ve 'Müslüm Baba' olarak anılan Müslüm Gürses, 3 Mart 2013 yılında hayatını kaybetmişti. Müslüm Gürses, bugün ölümünün 11’inci yılında Türkiye’nin birçok yerinde anılıyor. Sanatçının İzmir’deki hayranları da merhum sanatçıyı unutmadı.

 Bornova Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan binlerce Müslüm Gürses hayranı, pilav ve lokma dağıtarak onu anma ve şarkılarıyla yad etme fırsatı buldu.

Etkinlikte duygusal anlar yaşanırken, katılımcılar Müslüm Baba'nın unutulmayacağını ve onun müziğiyle yaşatılacağını vurguladılar. Mehmet Kara adlı bir katılımcı, Müslüm Baba'yı anarak, onun hayranları olarak İzmir'den dünyaya seslerini duyurmayı amaçladıklarını belirtti. Diğer bir hayran Nuri Alptekin, Müslüm Baba'nın efsanevi bir sanatçı olduğunu vurgulayarak, onun mirasının daima yaşayacağını ifade etti. Celal Demir ise, Müslüm Baba'nın ölümünün ardından bile hayranlarının onu unutmadığını ve müziğini yaşatmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Aziz Yıldırım’ın Eşi Gonca Yıldırım Kimdir? Gonca Çelikkıran Kaç Yaşında? Yaş Farkı Kaç? Aziz Yıldırım’ın Eşi Gonca Yıldırım Kimdir? Gonca Çelikkıran Kaç Yaşında? Yaş Farkı Kaç?

Kaynak: İHA