19 Ekim Muhtarlar Günü sebebiyle Manisa Büyükşehir Muhtarlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Şehzadeler ve Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanları ve muhtarlardan oluşan heyet, Vali Enver Ünlü’yü makamında ziyaret etti.

Vali Ünlü, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek muhtarlarla sohbet etti.

Vatandaşların kamu ve yerel yönetimler tarafından gerçekleştirilen hizmetlerle buluşturulmasında muhtarların önemli payı olduğunu belirten Vali Ünlü, “Muhtarlarımız bizim gören gözümüz, işiten kulağımız, dokunan şefkat elimiz. Bu açıdan devletimizin tüm birimleri ile uyum ve iş birliği içerisinde hareket ederek vatandaşla sağlıklı iletişim kurmamızı sağlayıp, vatandaşımızın ihtiyaçlarını ve taleplerini bize en doğru şekilde iletip daha etkili hizmet vermemize aracı oluyorlar. Siz değerli muhtarlarımıza yapmış olduğunuz özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor, 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutluyorum.” dedi.

Şehzadeler Belediyesi yaz ayları gelmeden düğmeye bastı Şehzadeler Belediyesi yaz ayları gelmeden düğmeye bastı

Ziyarette yer alan Manisa Büyükşehir Muhtarlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Siyami Alak, Şehzadeler Muhtarlar Derneği Başkanı Şeref Ocaklıgil ve Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan ve muhtarlar da kabullerinden dolayı Vali Ünlü’ye teşekkürlerini ilettiler.

Editör: Zerrin Ağar