Onur YILMAZ

Ünlü TikTok fenomeni Merve Pery sosyal medya hesabından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile videosunu paylaşmış ve videonun ardından benzerliği ile görenleri şaşırtan Merve Pery’nin Akşener’in kızı olduğu iddia edilmişti. Peki Meral Akşener’in kızı var mı? Çocuğu kimdir?

Meral Akşener'in kızı var mı?

Tik Tok paylaşımları ile dikkatleri üzerine toplayan fenomen Merve Pery’nin,  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in kızı olduğu iddia edildi. Ünlü fenomen Meral Akşener'le olan benzerliğiyle bir süre gündemi meşgul etmişti. Merve Pery'nin Meral Akşener ve CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile sosyal medayan bir video yayınlamış ve  Meral Akşener için "Sonunda annemle görüşebildik" diye takipçileriyle paylaşmıştı. Bunu gerçek sanan binlerce takipçi sonrasında Merve Pery'den bir açıklama gelmiş ve annesiyle bir fotoğraf paylaşmış. Benim gerçek annem arkadaşlar burada. Meral Akşener değil maalesef notuyla bir video ile sosyal medyada tepki toplamıştı.

Meral Akşener'in gençliği

Meral Akşener'in Oğlu Kimdir?

Meral Akşener'in kızı yoktur. 1984 doğumlu Fatih adında bir oğlu vardır.  Meral Akşener 2 torun sahibidir. Akşener'in torunlarının adı ise  Pars ve Ayda'dır.

Yunusemre’den gecikmiş vergi borçlarıyla ilgili açıklama Yunusemre’den gecikmiş vergi borçlarıyla ilgili açıklama

Meral Akşener'in Yaşamı

Meral Akşener, 18 Temmuz 1956 tarihinde Tahir Ömer Bey ve Sıddıka Hanım'ın çocuğu olarak Kocaeli'nin İzmit ilçesine bağlı Gündoğdu köyünde doğdu. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü'nü bitirdi. Doktorasını Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde tamamladı. Yıldız, Kocaeli ve Marmara Üniversiteleri'nde Öğretim Üyesi olarak ders verdi. Kocaeli Üniversitesi'nde İnkılap Tarihi Bölüm Başkanlığı görevinde bulundu. Zübeyde Hanım Şehit Aileleri Vakfı'nın kuruluşunu gerçekleştirdi. 20. Dönemde İstanbul, 21. Dönemde Kocaeli, 23 ve 24. Dönemde İstanbul Milletvekili seçildi. 54. Hükûmette İçişleri Bakanı olarak görev yaptı. 23 ve 24. Dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekilliği görevinde bulundu. Meral Akşener, 25 Ekim 2017’de arkadaşlarıyla birlikte İYİ Parti’yi kurdu ve 26 Ekim 2017’de İYİ Parti Genel Başkanı olarak seçildi. Akşener, evli ve 1 çocuk annesidir.

Editör: Onur Yılmaz