Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte yol geçişi daha güvenli hale gelirken, vatandaşların can ve mal güvenliği sağlandı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki dere yataklarına yakın olan yerleşim yerlerinde araç ve yaya geçişlerini sağlıklı hale getirmek, can ve mal güvenliğini sağlamak adına çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Salihli ilçesine bağlı Hacıhıdır Mahallesinde dere geçiş noktasında menfez çalışması yapıldı. Çalışmalarla birlikte yağışlı havalarda dere yatağında yağmur sularının taşkına sebebiyet vermesinin önüne geçilirken, hem ulaşım güvenilir hale geldi hem de vatandaşların can ve mal güvenliği sağlandı.

Ormandan dağlar kadar çöp çıktı! Ormandan dağlar kadar çöp çıktı!

“Bölgedeki ulaşım sorunu çözüme kavuştu”

Mahalle muhtarı Mahmut Akkuzu, “Aşırı yağışlı havalarda dere geçiş noktasında ulaşım açısından sorun yaşanıyordu. Mevcut menfez yeterli gelmiyordu. Vatandaşlarımızın güvenliği için, MASKİ Genel Müdürlüğü önemli bir çalışma yaptı. Daha sağlam ve olası şiddetli yağışlarda suyun akışının tehlike arz etmeyeceği bir menfez koyuldu. Artık bu bölgede ulaşım sorunu çözüldü. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün ve emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: Özkan ÇELİK