Gördes Belediyesi, vatandaşların uygun fiyatla taze balığa ulaşabilmesi için dikkat çeken bir kampanyaya imza attı. “Halk Balık Kampanyası” adıyla başlatılan uygulama kapsamında, 3 kilogram hamsi ya da sardalya sadece 500 TL’ye satışa sunulacak. Kampanya Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri geçerli olacak.
Vatandaşlara ekonomik bir seçenek sunmayı hedefleyen Gördes Belediyesi, her kişinin en fazla 3 kilogram balık alabileceğini duyurdu. “Sağlıklı ve ekonomik sofralar için halkımızın yanındayız” mesajıyla paylaşılan kampanya, kısa sürede büyük ilgi gördü.
Uygun Fiyatlı Balık Satışı Gördes’te Başladı
Gördes Belediyesi’nin düzenlediği kampanya ile vatandaşlar, taze hamsi ve sardalyayı piyasa fiyatının oldukça altında satın alabilecek. Belediye ekipleri, satışların düzenli ve kontrollü şekilde yapılacağını belirtti. Kampanyanın amacı, halkın hem sağlıklı beslenmesini desteklemek hem de balık tüketimini artırmak olarak açıklandı.
Kampanya Üç Gün Geçerli Olacak
Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri geçerli olacak kampanyada her vatandaş en fazla 3 kilogram balık alabilecek. Uygulama, Gördes halkı tarafından büyük memnuniyetle karşılanırken, belediye yetkilileri benzer sosyal destek projelerinin süreceğini bildirdi.
Belediyeden Vatandaşlara Çağrı
Gördes Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Halkımızın sağlıklı ve ekonomik gıdaya ulaşması için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hafta sonu geçerli olan Halk Balık Kampanyamıza tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.” ifadelerine yer verildi.