Mezarlıklar Bakım Onarım Şube Müdürlüğü ekipleri, Saruhanlı ilçesindeki şehit Astsubay Halil Çelikel, Piyade Er İbrahim Gülcan ve Piyade Ege Süleyman Görece’nin kabirlerinde kapsamlı yenileme çalışmaları gerçekleştirdi.

Kastamonu halkı uyardı: Parklarda uygunsuzluklara son verilsin!
Kastamonu halkı uyardı: Parklarda uygunsuzluklara son verilsin!
İçeriği Görüntüle

Şehit Aileleri ve Muhtarlardan Teşekkür

Çalışmaları yerinde inceleyen ekiplere, Şehit Halil Çelikel’in babası Necati Çelikel eşlik etti. Çelikel, “Büyükşehir Belediyesi sağ olsun yaptığı çalışmalar çok güzel olmuş” diyerek memnuniyetini dile getirdi. Bahadır Mahalle Muhtarı Halil Hüseyin Mertol ise, “Büyükşehir Belediyesi’nden Allah razı olsun, yapılmayanı yaptı. Şehitlerimizin hatıralarına sahip çıktıkları için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. Gözlet Mahalle Muhtarı Ender Sezen de akrabası olan Şehit İbrahim Gülcan’ın mezarının önceki kötü durumuna dikkat çekerek, “Büyükşehir Belediyesi güzel bir çalışma gerçekleştirdi. Komple temizlik de yapılacak, çok güzel olacak” dedi.

Başkan Dutlulu: “Şehitlerimize Vefa Borcumuzu Gösteriyoruz”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, “Vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin kabirlerini baştan sona yeniliyoruz. Her birinin başına al bayrağımızı diktik. Onların hatıralarına sahip çıkmak bizim için şeref meselesidir. Tüm şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

Mezarlıklar Müdürü Uzun: “Şehitlerimizin Emanetine Sahip Çıkıyoruz”

Mezarlıklar Bakım Onarım Şube Müdürü Fatih Uzun, “Vatan için canlarını feda eden kahramanlarımıza borcumuzu unutmuyoruz. İl genelinde, özellikle kırsal mahallelerde şehit kabirlerinde bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyoruz. Bu, vefa borcumuzun küçük bir göstergesidir” ifadeleriyle çalışmaları değerlendirdi.

Kaynak: Haber merkezi