Manisa’da bir vatandaş, kız arkadaşıyla gittiği restoranda ödediği hesap nedeniyle isyan etti. İddiaya göre çift, akşam yemeği için bir mekana gitti ve iki tabak Alfredo makarna sipariş etti. Ancak yemeğin ardından masaya gelen hesap, müşteriyi şaşkına çevirdi.
Gelen hesabı mahçup olmamak adına ödeyen genç, “Kız arkadaşım yemek yiyelim dedi, mecburen bir yere gittik. İki tabak Alfredo makarna aldık. Sadece iki tabak makarnaya 1.040 TL, toplamda ise 1.970 TL hesap ödedik. Bu kadarı gerçekten fazla. Kız arkadaşımın yanında mahcup olmamak için bir şey de diyemedim ama para içime oturdu vallahi.” dedi.

Denetle isimli sosyal medya hesabına ulaşan şahıs fiyatların denetlenmesi gerektiğini savunarak, "Bunların denetlenmesi lazım. O iki tabağın maliyeti 300 TL bile değildir." ifadelerini kullandı.
Kentte son dönemde artan restoran fiyatları kamuoyunda tartışma konusu olurken, vatandaşın paylaşımı sosyal medyada da geniş yankı buldu.





