Perşembe günü Manisa’ya gelmesi beklenen Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in kente gelişi öncesinde eğitim yatırımları masaya yatırıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen toplantıya Vali Enver Ünlü’nün yanı sıra Vali Yardımcıları Erhan Günay ve Mevlüt Özmen, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli ve ilgililer katıldı.

Toplantıda İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli tarafından, Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde il genelindeki okul ve eğitim kurumlarında yapılan yatırımlar ve okullardaki yapım, onarım ve güçlendirme çalışmaları ile ilgili bir sunum gerçekleştirildi.

Manisa'nın eğitimdeki ilerleyişinin ve gerçekleştirilen çalışmaların geleceğe yapılan yatırımlar olduğunu ifade eden Vali Enver Ünlü, Manisa’nın eğitim kalitesini yükseltmek için fiziki altyapının güçlendirilmesinin önemli olduğuna değindi.

3 farklı ülkeden öğrenci ve öğretmenler Manisa’daydı 3 farklı ülkeden öğrenci ve öğretmenler Manisa’daydı

Eğitimin bir ülkenin geleceği için en temel taşlardan biri olduğunu da söyleyen Vali Ünlü, “Manisa’da son dönemde gerçekleştirdiğimiz yatırımlarla, öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim almasını ve teknolojik gelişmelere ayak uydurmasını hedefliyoruz. Manisa'nın geleceği için yaptığımız eğitim yatırımları, gençlerimizin daha iyi bir yarın için hazırlık yapmasına olanak sağlıyor. Eğitim, toplumumuzun temel taşıdır; Manisa'da bu temeli daha da güçlendirmek için yoğun bir çaba içerisindeyiz. Öğrencilerimizin başarısı, yatırımlarımızın geri dönüşüdür; Manisa'da bu dönüşü en üst seviyede görmeyi amaçlıyoruz.” dedi.

Değerlendirme Toplantısı öncesi İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli’yi makamında ziyaret eden Vali Enver Ünlü’ye Görsel Sanatlar Öğretmeni Hüseyin Erğil tarafından yapılan karakalem resim hediye edildi.

Kaynak: Mahmut ASLAN