Manisa’da sabah saatlerinden itibaren dört ilçede farklı nedenlerle su kesintisi uygulanmaya başlandı.
Yunusemre’de Su Kesintisi
Yunusemre ilçesinde NA boru birleşimi çalışması nedeniyle bazı mahallelerde su kesintisi yaşanıyor. Saat 09.48 itibarıyla başlayan kesintinin bitiş süresine ilişkin net bir saat verilmedi. Çalışmalar tamamlanıncaya kadar su verilemeyeceği bildirildi. Atatürk, Barbaros, Mareşal Fevzi Çakmak ve Yenimahalle mahallelerinde yaşayan vatandaşların tedbirli olmaları istendi.
Salihli’de Altyapı Çalışması
Salihli ilçesinde altyapı çalışması sebebiyle iki mahallede planlı su kesintisi uygulanıyor. Saat 09.34’te başlayan kesintinin 11.30 itibarıyla sona ermesinin planlandığı açıklandı. Aksoy ve Kurtuluş mahallelerinde yürütülen çalışmaların tamamlanmasının ardından suyun yeniden verilmesi bekleniyor.
Demirci’de Ana Şebeke Arızası
Demirci ilçesinde ana şebekede meydana gelen arıza nedeniyle dört mahallede su kesintisi yaşanıyor. Saat 09.27’de başlayan kesintinin ne zaman sona ereceğine ilişkin henüz açıklama yapılmadı. Fatih, Hacıhamza, Kasımfakı ve Secaattin mahallelerinde ekiplerin arıza giderme çalışmaları devam ediyor. bildirildi.
Kula’da Bey Mahallesi’nde Su Kesintisi
Kula ilçesinde ana şebeke arızası nedeniyle Bey Mahallesi’nde su kesintisi uygulanıyor. Saat 09.21’de başlayan kesinti için bitiş süresi verilmedi. Teknik ekiplerin arızaya müdahalesi sürerken, suyun en kısa sürede yeniden verilmesinin hedeflendiği belirtildi.





