Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nda (Manisa TSO), geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği Organ Seçimleri’nin ardından bugün Yönetim Kurulu ve Yönetim Kurulu Başkanlığı seçimi yapılıyor. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen seçimlere oda üyeleri, yeni dönemde görev yapacak yönetimi belirlemek üzere sandık başına gitti.

Mehmet Yılmaz ve Gencay Esendağ Yarışıyor
Seçimde mevcut başkan Mehmet Yılmaz ile iş insanı Gencay Esendağ yarışıyor. Üyeler, Manisa TSO’nun yeni dönem yönetimini ve yönetim kurulu başkanını belirlemek için oy kullanıyor.
Oy Verme İşlemi Saat 13.00’te Sona Erecek
Saat 09.00’da başlayan oy verme işleminin saat 13.00’te sona ermesi planlanıyor. Sandıkların kapanmasının ardından yapılacak sayım sonucunda seçim sonuçlarının belli olması bekleniyor.






