Fethiye’de orman yangını! Müdahale sürüyor…
Fethiye’de orman yangını! Müdahale sürüyor…
İçeriği Görüntüle

İlk operasyon, 4 Eylül Mahallesi’nde durumlarından şüphelenilen iki şahsın üzerinin aranmasıyla başladı. Aramalarda 116 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerden H.Y.S. (23) çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Ö.D. (27) ise serbest bırakıldı.

D300 Karayolu’nda durdurulan bir araçta yapılan aramada ise G.T. isimli kadının üzerinden 1,73 gram metamfetamin çıktı. Şüpheli hakkında işlem yapıldıktan sonra serbest bırakıldı.

4 Eylül Mahallesi, Zaferiye Mahallesi Sanayi Sitesi ve Akgün Mahallesi Essanlıoğlu Caddesi’nde düzenlenen nokta operasyonlarda, S.K. (28) ve İ.B. (28) isimli şahısların üzerinde 2,30 gram esrar ele geçirildi. Ayrıca C.Ö. (23), H.C.E. (18), Y.A. (23), N.B. (25) ve O.K. (25) isimli şahıslarda esrar, uyuşturucu hap ve esrar içiminde kullanılan “bong” aparatı bulundu.

İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın huzuru için zehir tacirlerine göz açtırmayacağız” denilerek, uyuşturucuyla mücadelenin aralıksız süreceği vurgulandı.

Kaynak: İHA