Manisa Futbol Kulübü, yeni Teknik Direktör Osman Zeki Korkmaz için imza töreni gerçekleştirdi. Fikri Bayrıl Tesisleri’nde gerçekleşen imza törenine Başkan Mevlüt Aktan, Başkanvekili Engin Anlı, Genel Koordinatörü Hüseyin Hasacar, Futbol Şube Sorumlusu Erdem Özkan ve basın mensupları katıldı. İmza töreninde konuşan Teknik Direktör Osman Zeki Korkmaz, “Manisa Futbol Kulübü’nün samimi ve kararlı yaklaşımı neticesinde buradayım. Bizi heyecanlandıran şey samimi ve kararlı bir şekilde bizi bu kulüpte görmek istemeleriydi. Bana bu güzel kulüpte çalışma fırsatı verdikleri için Başkanımıza ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Son 50 yılda Ege bölgesinin Türk futbolunda çok önemli bir yeri vardı. Son 15-20 yılda da bu anlamda bir gerileme yaşandığını biliyoruz. Son yıllarda Ege bölgesinde futbol anlamında bir uyanış olduğunu söyleyebilirim. Manisa’da da bu uyanışın Manisa Futbol Kulübü ile yaşanıyor. Asıl hedefimiz Manisa’nın futboldaki yeni yüzü Manisa Futbol Kulübü’yle Manisa şehrinin futbol sevgisini ve futbol tarihini buluşturmak. Kulübümüzün çok büyük hedefleri var. Bu hedeflere ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız Bu konuda çok iddialıyız. Manisa Futbol Kulübü’nün sahada oynayacağı futbol öncelikle Manisalı futbolseverleri daha sonra da tüm Türkiye’yi etkileyecek ve herkes Manisa Futbol Kulübü’nden bahsedecek” ifadelerini kullandı.

“OSMAN ZEKİ KORKMAZ, HEDEFLERİ VE HEYECANI OLAN BİR HOCA”

Osman Zeki Korkmaz’a yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Mevlüt Aktan ise, “Geçen hafta hocamızla ön sözleşme yapmıştık, şimdi de bunu resmileştiriyoruz. Yeni sezona, yeni hocamızla iddialı bir şekilde girmek istiyoruz. Manisa Futbol Kulübü olarak üzerine katarak yolumuza devam ediyoruz. Hocamızın futbol anlayışı ve felsefesi bizim futbol anlayışımız ve felsefemize uygun. Bize değer katabilecek, hem bilgi hem de donanım anlamında çok değerli bir hocayla anlaştığımızı düşünüyoruz. Hedefleri ve heyecanı olan bir hocamız. Biz de hedefleri ve heyecanı olan bir kulübümüz. Bir üst lige çıkmak için bu sezon bir anlayış ortaya koyacağız. Bu Hocamızın başarılı olacağına inanıyorum ve hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“BORÇSUZ BİR KULÜBÜZ VE PARAMIZ KADAR HARCAMA YAPIYORUZ”

Manisa Futbol Kulübü olarak her yıl üstüne koyarak ilerlediklerini kaydeden Başkan Aktan, “Geçen sezon takımımızı bütçe anlamında küçültmüştük. Düşük bütçelerle büyük işler başarmak istedik. Play-off oynamayı hak edecek performansı da sergilediğimizi düşünüyoruz. Geçtiğimiz sezonda özellikle genç oyunculara şans verme açısından bu ligde iyi işler yaptık. Altyapımız çok güçlü ve altyapıdan yetişen oyunculara çok önem veriyoruz. Hem yarışmacı hem de yetiştirici kulüp olmak. Bunu biraz daha harmanlayıp yolumuza devam etmemiz lazım. Genç bir kulübüz, biz de yeni şeyler öğreniyoruz ama çok önemli bir iş yapıyoruz. Borçsuz bir kulübüz ve paramız kadar harcama yapıyoruz, bu çok önemli” diye konuştu.

“İNŞALLAH YENİ STADIMIZ DA UĞURLU GELİR”

Manisa 19 Mayıs Stadı ile ilgili soruya da cevap veren Başkan Mevlüt Aktan, “Stadımız yeni sezona yetişecek. Belki bir iki maç kaçırabiliriz ama yetiştirmeye çalışıyoruz. Büyük çoğunluğu bitti, ufak tefek işler kaldı. Bu sezon kesinlikle orada oynayacağız. Stadıyla, tesisiyle, altyapısıyla Manisa’ya yeni bir heyecan katmak istiyoruz. Yeni stadımıza geçince bazı şeyler de değişecektir. Stat olayı Manisa şehrinin ve Manisa Futbol Kulübü’nün imajı açısından da çok önemli bir olay. İnşallah yeni stadımız da uğurlu gelir. Seyirci anlamında da daha farklı bir atmosfer olacağını düşünüyoruz. Doğru işler yaptıkça ve başarı geldikçe Manisa halkı gerekeni yapıyor, geçmiş yıllarda bunun reflekslerini gördük. Bir üst ligde olmamız herkes için faydalı olacaktır. Türk futbolunda önemli işler yapıyoruz. Bu anlamda herkesten, tüm Manisa halkından, Manisalı futbolseverlerden destek bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 MAHMUT ASLAN

Editör: Onur Yılmaz