Manisa Futbol Kulübü Akademisi, A takıma ve Türk futboluna yeni yetenekler kazandırmaya devam ediyor. Manisa Futbol Kulübü, akademiden yetişen ve alt yaş Milli Takımlarda forma giyen Kerem Arık ve Osman Kahraman ile profesyonel sözleşme imzaladı. İmza törenine Genel Koordinatör Hüseyin Hasacar, Akademi İdari Direktörü Alparslan Kaya, Akademi Teknik Direktörü Namet Ateş ve sporcuların aileleri katıldı.

HASACAR: “KEREM VE OSMAN, MANİSAMIZ VE KULÜBÜMÜZ İÇİN BÜYÜK DEĞER”

Galatasaray’ın file bekçisi kariyerini sonlandırdı Galatasaray’ın file bekçisi kariyerini sonlandırdı

Kerem ve Osman’ın Manisa Futbol Kulübü ve Türk futbolu için önemli birer değer olduğunu vurgulayan Genel Koordinatör Hüseyin Hasacar, “Akademimizde yaptığımız özverili çalışmaların en güzel meyvelerinden olan Kerem ve Osman ile profesyonel sözleşme imzaladık. Kerem ve Osman alt yaş Milli Takımlarımızda forma giyiyor. Manisamız’ı ve Manisa Futbol Kulübümüzü Milli forma altında gururla temsil ediyorlar. Manisa Futbol Kulübü olarak daha çok futbolcuyu hem A Takımımıza hem de Türk futboluna kazandırmak için çalışıyoruz. Kerem ve Osman Manisa Futbol Kulübümüz için, Türk futbolu için önemli değerler. Her ikisine de profesyonel kariyerlerinde büyük başarılar diliyorum” dedi.

KEREM: “HAYALLERİMİN İLK ADIMLARINI ATTIĞIM İÇİN MUTLUYUM”

Manisa FK ile profesyonel sözleşme imzalayan ve U17 Milli Takımda da forma giyen Kerem Arık, “Akademisinde yetiştiğim Manisa Futbol Kulübü’nde profesyonel kariyerime adım atmak benim için tarif edilemez bir duygu. Hayallerimin ilk adımlarından birini attım. Bundan sonra daha çok çalışıp hem A Takımımızda hem de Milli Takımımızda yukarılara çıkmak istiyorum. Bana güvenen Başkanımıza, yönetimimize ve hocalarıma çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

OSMAN: “ÇOK ÇALIŞIP HEDEFLERİME ULAŞMAK İSTİYORUM”

Manisa FK Akademi’nin yetiştirdiği önemli yeteneklerden biri olan ve U16 Milli Takımında görev alan Osman Kahraman ise, “Hayallerimden biri olan Manisa Futbol Kulübü A Takımına adım attım. Çok mutluyum ve heyecanlıyım. Çok çalışıp A Takımımıza katkı sağlamak istiyorum. Milli Takımda da hedefim A Milli forma. Bunun için çok çalışacağım. Bana inanan Başkanımıza ve yönetimimize, beni yetiştiren hocalarıma çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Muhabir: Mahmut ASLAN