Manisa’da toplanan kitaplar deprem bölgesine gönderilecek Manisa’da toplanan kitaplar deprem bölgesine gönderilecek

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Doğuca Mahallesi’nde 300 metrelik içme suyu terfi hattı çalışması gerçekleştirerek yeni sondajı devreye aldı. Çalışma ile mahalle sakinlerine daha verimli ve kaliteli su temini sağlandı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa genelinde vatandaşlara daha sağlıklı altyapı sistemleri sunmak adına yoğun mesaisini sürdürüyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekipleri Akhisar ilçesine bağlı Doğuca Mahallesi’nde içme suyu terfi hattı çalışması gerçekleştirerek yeni sondajı devreye aldı. Hatta yapılan 300 metrelik çalışma sayesinde mahalle sakinlerine kesintisiz ve daha verimli su imkanı sağlandı.

“Büyükşehir ve MASKİ’ye teşekkür ederiz”

Mahalle muhtarı Mustafa Akdeniz, “MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından mahallemize sondaj açılmıştı. Özellikle yaz aylarında fazla su tüketimi nedeniyle suyumuz yetersiz kalabiliyordu. MASKİ yetkilileri bu sorunumuzu kısa sürede çözüme ulaştırdı. Artık yaz aylarında su sıkıntısı çekmeyeceğiz. Hizmetlerinden dolayı Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’ne teşekkür ederiz” dedi. Haber Merkezi

Editör: Zerrin Ağar