Fenerbahçe Spor Kulübü'nde Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı gerçekleşiyor…

Fenerbahçe Kulübünün Divan Başkanı seçimine tepki göstererek kongreyi terk eden Aziz Yıldırım’dan önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, başkanlıktan çekilip çekilmeyeceğini de açıkladı

Manisa FK sezona Bolu’da hazırlanıyor… Günü çift idmanla kapattılar Manisa FK sezona Bolu’da hazırlanıyor… Günü çift idmanla kapattılar

Aziz Yıldırım, lendisine sorulan 'Adaylıktan çekilecek misiniz?' sorusuna "Çekilmek falan yok" yanıtını verdi.

İşte Aziz Yıldırım’ın açıklamaları:

Divan başkanlığı seçiminin nasıl oldu bittiye getirildiğini hepiniz gördünüz. Kürsüye giderek bu yanlışa bir çözüm bulmalarını istedim. Amacım bir sükunet ortamı oluşturmaktı. Ali Bey'e yöneldim, elini sıktım. Divan'ın tavrının kavgaya yol açacağını söyledim. Ali Bey, 'Gerekirse kavga edelim' dedi.

Fenerbahçe; holdinglerin takımı mı, halkın takımı mı? Yarın genel kurul üyeleri buna karar verecek.

Bütün delegelerimizi yarın stadyuma bekliyorum. Ben de sabah erken saatlerden itibaren orada olacağım ve seçim bitene kadar da oradan ayrılmayacağım.

Bizi derdimiz seçimi kazanmak değil, Fenerbahçe’nin kazanması. Oylama yapıyor ‘oy birliği’ diyor. Nasıl oy birliği? Ben reddettim bunu.

"Divan'a gidip 50 milyon Dolar teminat mektubu verecektim. Şampiyon olamazsak o parayı Fenerbahçe'ye hibe edecektim. Divan’da bunu açıklayacaktım ama olmadı."

Editör: Nuray Bozkurt