Süper Lig ekibi Beşiktaş, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest forması giyen Portekizli kanat oyuncusu Jota Silva ile transfer görüşmelerine başladı. Transfer görüşmeleri kapsamında İstanbul’a gelen Jota Silva, siyah-beyazlı taraftarlar tarafından coşkuyla karşılandı.

Özel uçakla Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’ne iniş yapan 26 yaşındaki futbolcuyu, Beşiktaş Kulübü yetkilileri ve bir grup taraftar karşıladı.

“Beşiktaş gibi büyük bir takımın parçası olacağım için gurur duyuyorum”

Havalimanı çıkışında basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Jota Silva, “Çok iyi hissediyorum. Burada olduğum için mutluyum ve heyecanlıyım. Beşiktaş gibi büyük bir takımın parçası olacağım için gurur duyuyorum.” ifadelerini kullandı.

Taraftarlara da mesaj gönderen Silva, “Bizlere ve takıma olan tutkularını her zaman devam ettirsinler. Çünkü onlara ihtiyacımız var. Ben ve takım arkadaşlarım onlar için sahada yüzde 100’ümüzü vereceğiz.” dedi.

Basın mensuplarına poz veren Portekizli futbolcu, daha sonra havalimanından ayrıldı. Jota Silva’nın sağlık kontrollerinin ardından transferin son gününde Beşiktaş ile resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

Fenerbahçe’de Tedesco’dan ilk hamle… İki futbolcuya kiralık yolu
Fenerbahçe’de Tedesco’dan ilk hamle… İki futbolcuya kiralık yolu
İçeriği Görüntüle

Geçen sezonki performansı

Geçtiğimiz sezon Nottingham Forest formasıyla 37 maçta görev yapan Jota Silva, bu maçların 8’ine ilk 11’de başlarken 4 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Spor Servisi