Show TV'nin büyük ilgi gören dizisi Kızılcık Şerbeti'ne heyecan verici bir isim katılıyor. Kaan Taşaner, dizinin kadrosuna dahil olacak.

Senaryosunu Melis Civelek'in yazdığı ve yönetmenliğini Ketche'nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti, bu akşam 55. bölümüyle ekranlara gelecek. Dizide Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı gibi deneyimli oyuncular yer alıyor. Kızılcık Şerbeti’nin kadrosuna katılan Kaan Taşaner, Doğa’nın (Sıla Türkoğlu) hayatına sürpriz bir şekilde giren zengin iş insanına hayat verecek.

Kızılcık Şerbeti Kaan Taşaner’in Canlandıracağı Karakter

Kaan Taşaner'in canlandıracağı karakter, Doğa'nın hayatında beklenmedik gelişmelere neden olacak. Boşanan Fatih'in yakınlaştığı Görkem ile nikah masasına oturmaya hazırlandığı sırada, Doğa'nın hayatına yeni bir isim girecek.  Heyecanla beklenen yeni karakterin detayları hala netleşmemiş olsa da, Kaan Taşaner'in bu rol için provalara başlayacağı bildiriliyor. Kızılcık Şerbeti'nin fanları, Taşaner'in performansını merakla bekliyor.

Nebahat Çehre Kaç Yaşında? Evli Mi? Çocuğu Var Mı? Nebahat Çehre Kaç Yaşında? Evli Mi? Çocuğu Var Mı?

Öneri: Kızılcık Şerbeti’nin Giray’ı Kaan Taşaner Kimdir? Kaç Yaşında? Hangi Dizilerde Oynadı?

Kaan Taşaner 57. Bölümde Diziye Dahil Olacak

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Kaan Taşaner, 29 Mart Cuma akşamı ekrana gelmesi beklenen Kızılcık Şerbeti'nin 57. bölümünde kadroya katılacak. Ünlü oyuncu, henüz karakterinin adı netleşmemiş olsa da, yeni rolü için provalara başlayacak.

Kaynak: Haber Merkezi