Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti, yeni bölüm fragmanıyla izleyicileri meraklandırdı. Dizinin 54. bölüm fragmanında, Umut'un Nursema'yı terk etmesi ve Alev'in bebeğini doğurmaya karar vermesiyle yaşanan büyük sarsıntılar ön plana çıkıyor.

Dizinin yeni fragmanı, izleyicileri heyecanlandırmayı başarıyor. Hapisten çıkan Umut'un ruh sağlığının bozulması ve Nursema'yı terk etmesi, ailede şok etkisi yaratıyor. Nursema'nın Umut ile ayrılması, ailenin dengesini alt üst ederken, Rüzgar ile arasında başlayabilecek yeni bir ilişki ise merak uyandırıyor.

Bir Dönem Manisa Müzesi'nde Sergilenen Marsyas Heykelinin Hikayesi! Marsyas Efsanesi Nedir? Bir Dönem Manisa Müzesi'nde Sergilenen Marsyas Heykelinin Hikayesi! Marsyas Efsanesi Nedir?

Öte yandan, Alev'in bebeğini doğurmaya karar vermesi Ünallar ailesinde büyük bir şaşkınlık yaratırken, Pembe'nin doğmasına izin verilmeyeceğinin sinyalleri veriliyor. Abdullah'un bebeği kabul etmesi ise dizinin önümüzdeki bölümlerinde neler yaşanacağı konusunda ipuçları veriyor.

Kızılcık Şerbeti'nin 54. bölüm fragmanı, izleyicileri yeni gelişmelerle dolu bir bölümün beklediğine dair heyecanlandırıyor.

Kaynak: medyatava