Gold Film tarafından üretilen ve Ömür Atay'ın yönetmenliğini üstlendiği dizinin başrollerini Özgü Namal ve Özcan Deniz paylaşıyor. Dizinin reytingleri de bu sabah açıklandı ve ABC1 kategorisinde birinci sırada yer aldığı görüldü.

Ailece İzlenecek Filmler: En İyi 12 Aile Filmi! Ailece İzlenecek Filmler: En İyi 12 Aile Filmi!

Dizinin yayınlandığı ilk günden itibaren iktidara yakın medya ve cemaatlerin eleştirilerine maruz kalan, afişlerine saldırı düzenlenen ve RTÜK tarafından incelenmeye alınan "Kızıl Goncalar"ın ikinci bölümü, büyük ilgi gördü.

Dizi, geçen hafta ilk bölümünün ardından Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı mekanlarda çekim izinlerinin iptal edilmesi gibi engellere rağmen başarılı bir performans sergiledi. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı Okmeydanı Darülaceze'nin çekim izinlerinin iptal edilmesiyle sette yaşanan aksaklıklara rağmen, "Kızıl Goncalar" izleyiciden büyük ilgi gördü.

112556048-gcqlaqywqaak3rw

Dizi, tüm bu zorluklara rağmen ABC1 kategorisindeki reyting listesinde zirveye oturarak başarı grafiğini sürdürdü. Olaylı geçen çekim sürecine rağmen, izleyici kitlesiyle buluştuğu her an büyük bir izlenme başarısı elde eden "Kızıl Goncalar", dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Editör: Diyar Aslan