Selim Can Doğancı’nın yazdığı Batuhan Nil’in yönettiği ve Onur Pamukoğlu, Selim Can Doğancı,K ardelen Ayık,Batuhan Nil ve Yusuf Enez Bozbey’in oynadığı bu renkli oyun, sağlıklı beslenmenin, arkadaşlığın ve sporun önemini eğlenceli bir şekilde anlatarak hem eğlendirdi hem de öğretti. "Şarlo ve Sihirli Baston," seyircilere keyifli anlar yaşatmanın yanı sıra, çocuklara hayatları boyunca taşıyacakları önemli değerleri aşılamayı hedefledi.

Katharsis Sanat ekibi, sahneledikleri bu özel gösteri ile çocuklara unutulmaz bir yarıyıl tatili hediye etmenin gururunu yaşadı. Oyun, renkli kostümler ve interaktif sahneleriyle küçük seyircilere büyülü bir dünyanın kapılarını araladı.

Mesir heyecanı Yunusemre’ye taştı! Mesir heyecanı Yunusemre’ye taştı!

Oyunun yönetmeni Batuhan Nil, performansın ardından yaptığı açıklamada, "Çocuklarımızın hayal dünyalarını geliştirmek, onlara değerli yaşam dersleri vermeye çalışmak, bizim tiyatro yapma amacımızın temelini oluşturuyor. 'Şarlo ve Sihirli Baston' adlı oyunumuzda, sağlıklı beslenme, arkadaşlık ve spor gibi konuları eğlenceli bir şekilde işleyerek, çocuklarımıza keyifli bir zaman geçirme imkanı sunduk" dedi.

Kaynak: Almıla Nur Berilğen