Çarşamba günü tatil olacak mı? Çarşamba günü tatil olacak mı?

Manisa Celal Bayar Üniversitesi ile Kadın ve Demokrasi Vakfı(KADEM) Manisa temsilciği arasında iş birliği protokolü imzalandı. KADEM, Manisa Celal Bayar Üniversitesi iş birliği ile kadınların ve gençlerin gelişimlerini destekleyecek atölyeler ve eğitimlerin yer alacağı programlar düzenleyecek.

Protokol imza töreninde konuşan Uzm. Dr. Ümit Atman KADEM Manisa Temsilciğinin, Manisa’daki STK’lar arasında başarılı bir ivme yakaladığını vurgulayarak, “2018’den itibaren ilimizde hizmet vermeye başlayan KADEM Manisa Temsilciliğimiz kadın, çocuk ve aile eksenli çalışmalarını sürdürmektedir. Yalnızca toplum yararı ve kadının insanlık onuru gözetilerek çıktığımız bu yolda, bizler değerli üyelerimizle ve kursiyerlerimizle kocaman bir aile olduk. Çayımızı, kahvemizi, sevincimizi, derdimizi birlikte paylaştık, gönül bağı kurduk.” ifadelerini kullandı.

Kadınların haklarını her mecrada savunacaklarını söyleyen Atman, “Kadınların yanında olmaya devam edeceğiz. Yalnızca kadınlarımızın değil, toplumun her ferdine ulaşarak, daha adil bir dünya için gönüllülükle yer aldığımız, emek verdiğimiz faaliyetlerimizi kararlıkla sürdüreceğiz. Şefkatle, muhabbetle yoğurduğumuz tüm güzellikleri etrafımıza yayarak, KADEM Manisa ailesi olarak her zaman kadınlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. “ dedi. Özkan ÇELİK

Editör: Nuray Bozkurt