Mehir Aile Platformu Manisa ile KADEM Manisa Temsilciliği arasında önemli bir temas gerçekleşti. Mehir Aile Platformu Manisa İl Temsilcisi Mehtap Şirin’in gerçekleştirdiği ziyarette, aile yapısının güçlendirilmesine yönelik projeler ve kadın merkezli sosyal çalışmalar masaya yatırıldı.
Kadın ve Toplum Odaklı Projeler Masada
Görüşmede, özellikle kadınların sosyal, ekonomik ve kültürel hayatta daha güçlü yer almasını sağlayacak projeler üzerinde duruldu. KADEM ve Mehir Aile Platformu’nun, kadınların haklarını koruyan ve toplumsal katılımını artıran faaliyetlerde iş birliği yapması planlanıyor. Bu çalışmaların Manisa genelinde daha geniş kitlelere ulaşması hedefleniyor.

Ziyaret sonrası yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Mehir Aile Platformu Manisa İl Temsilcisi Mehtap Şirin ve kıymetli yönetim kurulu üyelerini temsilciliğimizde ağırlamaktan memnuniyet duyduk. Gerçekleştirilen nazik ziyaret kapsamında; aile yapısının güçlendirilmesi, kadın ve toplum odaklı çalışmalar üzerine verimli bir istişare gerçekleştirdik. Ortak değerler etrafında yürütülebilecek iş birliklerinin artarak devam etmesini temenni ediyor, nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyoruz.”





