İzmir’in Balçova ilçesinde Salih İşgören Polis Merkezi’ne düzenlenen saldırıda 2 polis şehit oldu, 6 kişi yaralandı. Şehitlerin kimlikleri de açıklandı.
İzmir Balçova’daki Salih İşgören Polis Merkezi, sabah saatlerinde silahlı saldırıya sahne oldu. Pompalı tüfekle gerçekleştirilen saldırıda iki polis hayatını kaybederken, altı kişi de yaralandı.
Kimlikleri belli oldu!
Saldırıda şehit olan polislerin kimlikleri belli oldu.
1. Sınıf Emniyet Müdürü Polis Başmüfettişi Muhsin Aydemir ile Polis Memuru Hasan Akın şehit oldu. Polis Memuru Ömer Amilağ ağır olmak üzere Polis Memuru Murat Dağlı hafif yaralandı.
Saldırı nasıl gerçekleşti?
Saldırganın 16 yaşında olduğu ve daha önce bir suçtan dolayı gözaltına alındığı ve bir süre sonra serbest bırakıldığı öne sürüldü. Kendisine kötü muamele edildiğini iddia eden genç, babasına ait pompalı tüfekle karakola ateş açtı.