Eski Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı ve Trabzonspor eski Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın oğlu Soner Yılmaz, İstanbul’da silahlı saldırıya uğradı. Bebek’teki evinde gerçekleşen saldırıda yaralanan Yılmaz, hastaneye kaldırıldı.
Habertürk’ün haberine göre olay, dün akşam saatlerinde İstanbul’un Bebek semtinde meydana geldi. Soner Yılmaz, evinde henüz kimliği belirlenemeyen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı.
Saldırıda bacağına üç kurşun isabet eden Yılmaz, olayın ardından Yeşilköy’deki özel bir hastaneye götürüldü. Burada acil olarak ameliyata alınan Yılmaz’ın tedavisine başlandı.
DURUMU STABİL
Ameliyatı başarıyla tamamlanan Soner Yılmaz’ın sağlık durumunun stabil olduğu öğrenildi. Saldırının ardından Beşiktaş Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Ekiplerin saldırganın kimliğini belirlemek için çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.





