Özcan, bugüne kadar 6 belediyeyi ziyaret ettiğini, ileriki günlerde 11 belediyeyi de ziyaret edeceğini dile getirdi. Özcan’ın ziyaretlerine, eşi Derya Özcan, İYİ Parti ilçe teşkilatları ve danışmanı Şenol Özkaya eşlik ediyor.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’i de ziyaret etmek istediğini ifade eden, ancak henüz geri dönüş yapılmadığını söyleyen Özcan, “Ben, ziyaretlere Manisa Büyükşehir Belediyesi ile başlamak istedim ancak randevu talebime cevap verilmedi. Bu nedenle ilçe belediyelerini ziyarete başladım. Seçim döneminde herkesin bildiği üzere 17 ilçede de en küçük bir gerginliğe sebebiyet vermeden seçim çalışması yürüttüm” dedi.

Örnek Olacak Davranış

Ziyaretlerinde başkanlara çiçek götürmediğini söyleyen Özcan, “SMA hastalarının ne durumda olduğunu iyi biliyorum. Tedavinin maddi yükünün ağırlığını biliyorum. Bu nedenle başkanlarımızı ziyaretlerimde çiçek almak yerine onların adına SMA’lı hastalara bağış yapıyorum. Yaptığım bağışın dekontunu da belediye başkanlarımıza çiçek yerine takdim ediyorum. Onlar da bu durumdan mutlu oluyorlar” şeklinde konuştu.

Cemil Tugay’ın Eşi Öznur Tugay Kimdir? Aslen Nereli, Çocuğu Var Mı? Cemil Tugay’ın Eşi Öznur Tugay Kimdir? Aslen Nereli, Çocuğu Var Mı?

Muhabir: Özkan ÇELİK