İYİ Parti’nin yeni dönem Başkanlık Divanı açıklandı. Yapılan görevlendirmelerle birlikte Manisa, parti yönetiminin en üst kademesinde iki Genel Başkan Yardımcısı ile temsil edilme başarısı gösterdi.
Başkanlık Divanı’nda Manisa Temsili
Yeni dönem Başkanlık Divanı listesine göre Manisa Milletvekili Şenol Sunat, Eğitim Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine atandı. Sunat’ın, eğitim alanında parti politikalarının oluşturulması ve geliştirilmesine yönelik çalışmalarda görev alacağı bildirildi.
Milli Güvenlik ve Göç Politikaları Özatici’ye Emanet
Başkanlık Divanı’nda Manisa’yı temsil eden bir diğer isim ise Dr. Cenk Özatici oldu. Özatici, Milli Güvenlik ve Göç Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Türkiye’nin öncelikli gündem başlıkları arasında yer alan milli güvenlik ve göç konularında yürütülecek çalışmaların, parti politikalarında önemli bir yer tutması bekleniyor.






