Reyting rekortmeni olan dizide yine beklenmedik sürprizler yaşandı.  Her sahnesi izleyiciyi etkilemeyi başaran dizinin gelecek hafta fragmanı ise  olay oldu. 

Manisa'ya En Yakın Denizler! Kısa Sürede Gidilebilecek Plajlar Hangileri? Manisa'ya En Yakın Denizler! Kısa Sürede Gidilebilecek Plajlar Hangileri?

Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Sibel Taşçıoğlu ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın başrol olduğu Kızılcık Şerbeti dizisi dün akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. Diziye Nilay ve Görkem arasındaki dayak sahnesi damga vurdu.

Kızılcık Şerbeti'nin dün akşam yayınlanan bölümünde Nilay'la kavga eden Görkem, kendisini tokatlayarak üstünü başını yırttı. Kısa sürede gündem olan sahne için "Korku filmi gibi" yorumu yapıldı.

Kizilcik Serbetinde Agizlari Acik Birakan Sahne Nilayla Tartisan Gorkem Kendisini Dovdu Y Db1U W D M

Görkem

Kızılcık Şerbeti'nde harika bir 64. bölüm geride kaldı.  Biliyorsunuz ki 66. bölümde sezon finali yapacak olan dizinin yeni fragmanı  ise bir çok izleyici tarafından araştırılmaya başlandı.

Yeni bölüm fragmanında Nilay'ın Ömer ve Görkem'le ilgili gerçekleri öğrendiğini gördük. Nilay'ın intikam ateşiyle kavrulduğu bizlerin ise sabırsızlıkla beklediği bölümün fragmanı : 

Kaynak: Haber Merkezi