Bankalar, emekli vatandaşların ilgisini çekmeye promosyonlarla devam ediyor… İş Bankası emekli promosyon rakamlarını güncelledi. Türkiye İş Bankası’nın güncel promosyonu “10.000 TL’ye kadar olan emekliler için promosyon tutarı 5.000 TL. 10.000 TL ile 15.000 TL arasında olan emekliler için promosyon tutarı 8.000 TL. 15.000 TL ile 20.000 TL arasında olan emekliler için promosyon tutarı 10.000 TL. 20.000 TL ve üzeri maaş alan emekliler için promosyon tutarı 12.000 TL” denildi.

Promosyon ödeme süreci

Emekli maaşı alan bireylerin promosyon ödemelerinin başvurudan sonraki 3 iş günü içinde gerçekleştirildiği belirtilirken, yeni maaş alacak olanların ödemelerinin ise promosyona dayalı emekli maaşlarının İş Bankası hesaplarına aktarılmasını takiben 3 iş günü içinde yapıldığı ifade edildi. Ayrıca, promosyon almaya hak kazanan bireylerin, taahhüt süresi boyunca SGK tarafından gelir/aylık ödemesinin durdurulması veya farklı bir kuruma taşınması durumunda, kalan taahhüt süresi dikkate alınarak kıstelyevm usulüyle ödenen promosyon tutarını iade edecekleri ifade edildi.

İş Bankası, açık takip süreci devam edenlerin promosyon başvurularını, borçlarının tamamen tahsil edilmesinin ardından ayrıca gözden geçirecek. Bankanın yükselen promosyon miktarları, emekliler arasında memnuniyetle karşılanırken, bankanın emeklilere yönelik sunduğu avantajlar da dikkat çekiyor.

Nissan Qashqai Fiyat Listesi: Güncel Temmuz Fiyatları! Nissan Qashqai Fiyat Listesi: Güncel Temmuz Fiyatları!

Kaynak: Haber Merkezi