Bu noktada kampanya, bankanın müşterilerine sunduğu avantajlı fırsatlardan sadece biri olarak dikkat çektiği de gündeme geldi.

Tüm bunlarla beraber kampanya, 29 Nisan 2024 ile 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerli olacak ve sadece İşCep “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olanlar için geçerli olacağı ve bu tarihler arasında kampanyaya katılan müşteriler, faizsiz taksitli nakit avans fırsatından yararlanabilecekleri bildirildi.

Ayrıca faizsiz taksitli nakit avans, 2-3 (dahil) ay vade için geçerli olacak ve kullanılacak tutar 300 TL ile 25.000 TL arasında olacağı bildirilerek bu avantajlı fırsattan yararlanmak isteyen müşteriler, belirlenen tutarlar arasında kendilerine uygun olanı seçebilecekleri de paylaşıldı.

Sadece İşCep ve Maximum Mobil kanallarından kullanım sağlanabilecek olan faizsiz nakit avans, müşteri limitinin %25’ine kadar kullanılabilecek ve maksimum 25.000 TL ile sınırlı olacağı ifade edilirken müşteriler, belirlenen limitler dahilinde istedikleri miktarda nakit avans kullanabilecekleri de duyuruldu.

Ege’de domates üretimi arttı… Tarlada fiyat dibi gördü! Ege’de domates üretimi arttı… Tarlada fiyat dibi gördü!

Kampanya, İşCep “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğinden İş Bankası müşterisi olanlar için geçerli olacak. Kampanyadan yararlanmak isteyen müşteriler, belirlenen süre içinde kampanya şartlarını yerine getirmeleri gerekmektedir. Her müşteri, kampanyadan yalnızca bir kez yararlanabilecektir.

İş Bankası Bireysel Kredi Kartları kampanyaya dahil edilmiştir. Ancak, İş Bankası Ticari Kredi Kartları, Aidatsız Kredi Kartı, İş Bankası Vergi Kart, İş Bankası Bayi Kart, KGF Kart hariç tutulmuştur.

Kaynak: Haber Merkezi