Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde trafikte yaşanan bir tartışma kısa sürede şiddet olayına dönüştü. Henüz belirlenemeyen bir sebeple iki kadın sürücüyle tartışan bir erkek, aracından inip hakaretler savurduktan sonra kadınların otomobiline saldırdı.

Hakaretler yağdırdı

Olay, Gülük Mahallesi Necip Fazıl Kısakürek Bulvarı’nda meydana geldi. Trafikte ilerleyen iki kadın ile başka bir araç sürücüsü arasında tartışma çıktı. Sinirlerine hakim olamayan erkek sürücü, kadınlara hakaretler yağdırdı.

Kadınlardan birinin cep telefonuyla görüntü çektiğini fark eden şahıs, tepki göstermek yerine saldırgan tavırlarını artırarak, aracından indi ve kadınların otomobiline yöneldi. Kadınların bulunduğu araca yaklaşan şahıs, otomobilin camlarını yumrukladı.

O anlar cep telefonuna yansıdı

Olay anı, kadınların cep telefonuyla kaydettiği görüntülere saniye saniye yansıdı. Görüntülerde şahsın öfkeyle aracın camlarına vurduğu ve hakaret etmeye devam ettiği görülüyor.

Kaynak: İHA