Bazı burçlar için Kasım ayında yeni bir dönem başlıyor. Bu dönemde özellikle finansal konularda ve aşk konularında güzel şeyler yaşamaları çok yakın. İşte yakın zamanda hem aşktan hem de paradan yana yüzü gülecek burçlar…

ASLAN BURCU

 22 Temmuz - 23 Ağustos tarihleri arasında doğan ve ateş elementine sahip olan kişiler aslan burcudur. Aslan burçları genel özellikleri itibarıyla nerede ne konuşması gerektiğini son derece iyi bilen ve çoğu zaman tüm ilgiyi üzerine çeken kişilerdir.

Aslan burçları için önümüzdeki günler parasal yönden bir hayli güçlü geçecek. Parasal yönden güçlü kazançlar elde etseler de harcamalarına dikkat etmeleri gerekiyor. Bilhassa ilişkileri olan aslan burçları bu süreçte biraz daha tutucu olurlarsa önleri çok daha aydınlık olacaktır.

Güçlü bağlar ve ilişkiler yine bu süreçte kurulacak aslan burçları için. Olayları iyi değerlendirmeyi ve hayatının her alanında objektif olmanız gerektiğini unutmayın.

KOÇ BURCU

Aziz Yıldırım’ın Eşi Gonca Yıldırım Kimdir? Gonca Çelikkıran Kaç Yaşında? Yaş Farkı Kaç? Aziz Yıldırım’ın Eşi Gonca Yıldırım Kimdir? Gonca Çelikkıran Kaç Yaşında? Yaş Farkı Kaç?

21 Mart - 20 Nisan tarihleri arasında doğan ve ateş elementine sahip olan kişiler koç burcudur. Koç burçları genel özellikleri itibarıyla hayatta her zaman kendi başlarına hareket etmeye alışkın olan ve büyük bir özgürlükçü ruha sahip olan kişilerdir.

Koç burçlarının bilhassa Kasım ayında kazançları artarken önemli işlere adım atabilecekler. Ancak çok fazla açılmaları aslan burçlarını tehlikeli sulara itebilirken biraz daha dikkatli ve kontrollü harcama yapmayı ihmal etmeyin.

Editör: Nuray Bozkurt