• DOLAR 32,50 %0.08
  • EURO 34,78 %-0.12
  • ALTIN 2.496,45 %0.48
  • BİST100 9.693 %1.77
  • BITCOIN 64.360 %3.35
  • ETHERIUM 3.054 %1.39
12°

TFF Haberleri

TFF haberleri ve güncel TFF gelişmeleri, TFF ile ilgili tüm video, TFF fotoğrafları ve TFF haberleri Manisa Kulis Haber | Son Dakika Manisa Haberleri sitemizde


Spor

TFF, bu hafta oynanacak maçlarda Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan askerler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunulacağını açıkladı.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'in ikinci yarısından itibaren yarı otomatik ofsayt sisteminin kullanılacağını açıkladı.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu 2024-2025 sezonundan itibaren Türkiye Kupası’nın formatının değiştiğini açıkladı.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, 2024-2025 sezonundan itibaren Süper Lig'de yabancı futbolcu sayısının 12'ye düşürüleceğini açıkladı.

Siyaset

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Liderlik ve Siyaset Okulu 19. Dönem Sertifika Töreni"ne katılarak önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye

Mehmet Büyükekşi'nin kim olduğu, sosyal medyada birçok kişi tarafından araştırılan isimler arasında yer almaya başladı. Peki Mehmet Büyükekşi kimdir? TFF...

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray ve Fenerbahçe ortak bir açıklama yaparak, Turkcell Süper Kupa'nın ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu.

Spor

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da bu akşam oynanacak olan Turkcell Süper Kupa maçı öncesi kriz yaşanıyor.

Spor

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da bu akşam oynanacak olan Turkcell Süper Kupa maçı öncesi kriz yaşandığı iddia...

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Süper Lig'den 6 kulübe çeşitli cezalar verdi.

Spor

Manisa Futbol Kulübü’nün de yer aldığı Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maç programı açıklandı… Manisa FK, kupada Trabzonspor ile karşı...

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, ertelenen maçların oynanacağı tarihleri açıkladı.