• DOLAR 32,34 %-0.07
  • EURO 34,88 %0.06
  • ALTIN 2.390,60 %-0.26
  • BİST100 10.277 %0.67
  • BITCOIN 63.250 %6.71
  • ETHERIUM 3.109 %4.61
18°

Su Haberleri

su haberleri ve güncel su gelişmeleri, su ile ilgili tüm video, su fotoğrafları ve su haberleri Manisa Kulis Haber | Son Dakika Manisa Haberleri sitemizde


Sağlık

Havaların soğumasıyla birlikte su tüketiminin azalması çeşitli sağlık sorunlarına yol açabiliyor. Uzmanlar su tüketiminin önemine vurgu yaptı.

Gündem

MASKİ, Turgutlu ilçesine bağlı Temrek Mahallesine daha verimli, sağlıklı ve kesintisiz içme suyu ulaştırmak için sondaj çalışmalarına başladı.

Gündem

Manisa’da akademisyenler, sivil toplum kuruluşları, araştırmacı ve yazarlardan gönüllülerin katılımı ile oluşan ‘Manisa Su Platformu’ ilk toplantısını yaptı.

Gündem

MASKİ, Çarıkbozdağ Mahallesine daha verimli, sağlıklı ve kesintisiz içme suyu ulaştırmak için başladığı sondaj çalışmalarına devam ediyor.

Ege Haberleri

İzmir'de geçtiğimiz haftalarda etkili olan şiddetli yağışlar, barajların su seviyesini artırmada etkili olmadı.

Genel

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından düzenlenen “Su Verimli Kentler ve Belediye Su Kardeşliği Etkinliği”ne...

Genel

Şehzadeler şehri olarak bilinen Amasya ve Manisa suyun en iyi şekilde yönetilmesi ile verimliliğinin sağlanması amacıyla su kardeşi oldu.

Siyaset

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Buradan 85 milyonun her ferdini 'Bir damla da sen ol' parolasıyla yürüttüğümüz su verimliliği seferberliğimize destek...

Gündem

MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli’ye bağlı Mersindere mahallesine daha verimli ve kesintisiz içme suyu ulaştırmak adına sondaj çalışmalarına başladı.

Genel

MASKİ Genel Müdürlüğü, yaşanan sağanak yağışlı havalarda meydana gelen münferit su baskınları ile ilgili açıklama yaptı.

Genel

MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci ilçe merkezinde yürüttüğü bin 800 metrelik içme suyu terfi hattı çalışmalarını başarılı bir şekilde tamamladı.

Gündem

Salihli’de bulunan içme suyu deposunda meydana gelen depo haberleşme ünitesi arızası kısa süre içerisinde müdahale edilerek giderildi.