• DOLAR 32,54 %0.24
  • EURO 35,17 %0.64
  • ALTIN 2.437,70 %-0.04
  • BİST100 9.916 %0.00
  • BITCOIN 62.905 %-2.26
  • ETHERIUM 3.200 %-3.42
16°

Sarıgöl Haberleri

sarıgöl haberleri ve güncel sarıgöl gelişmeleri, sarıgöl ile ilgili tüm video, sarıgöl fotoğrafları ve sarıgöl haberleri Manisa Kulis Haber | Son Dakika Manisa Haberleri sitemizde


Gündem

MASKİ Genel Müdürlüğü, Sarıgöl ilçesine bağlı Çanakçı Mahallesine 50 metreküplük prefabrik içme suyu deposunun montajını gerçekleştirdi.

Eğitim

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde öğrenciler yarıyıl tatiline doya doya etkinliklerle hazırlanıyor. Okulda piknik yapan öğrenciler kitap okuma etkinlikleri ile moral depoladı.

Eğitim

Öğrencilere Kur'an-ı Kerimleri Sarıgöl İlçe Müftüsü Üsame Anlağan ve ilçe vaizi Fazilet Harmankaya tarafından takdim edildi.

Genel

Sarıgöl Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda TEKNOFEST bilgilendirme toplantısı yapıldı.  

Eğitim

Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 'Tertemiz yarınlar okullardan başlar' projesinin tanıtımı okul müdürlerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Eğitim

Sarıgöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan yüreğimde Filistin programı büyük ilgi gördü.

Genel

Sarıgöl ve çevresinde üzüm hasadı bittikten sonra sararan yapraklar arasında oluşan küçük üzüm salkımlarına neferge veya çoban üzümü adı veriliyor.

Genel

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde zeytin üreticileri hasat sonrası zeytinlik alanlarında ilaçlama çalışmalarına başladı.

Spor

Manisa’nın Sarıgöl ilçesine bağlı Çavuşlar Mahallesi sakinleri, yetkililerden bir talepte bulundu… Eskisinin yerine yenisini isteyen halk, güzel haberi bekliyor

Spor

Okul Sporları Karate müsabakalarında il 3'üncüsü olan Sarıgöl Bağlıca Halil Duran Ortaokulu öğrencisi Mehmet Sarıtaş ilçenin gururu oldu

Ekonomi

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde 2024 yılı tarım işçilerinin günlük ücretleri 600 TL ile 800 TL arası olarak belirlendi.

Gündem

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde bulunan Dadağlı Mahallesi sakinleri piknikçilerden yana dertli… Mahalleli, çöplerini toplamayan piknikçilere tepki gösterdi