• DOLAR 32,21 %-0.22
  • EURO 35,12 %-0.22
  • ALTIN 2.504,53 %1.55
  • BİST100 %
  • BITCOIN 66.900 %0.5
  • ETHERIUM 3.111 %0.65
19°

Öğrenci Haberleri

öğrenci haberleri ve güncel öğrenci gelişmeleri, öğrenci ile ilgili tüm video, öğrenci fotoğrafları ve öğrenci haberleri Manisa Kulis Haber | Son Dakika Manisa Haberleri sitemizde


Eğitim

Manisa Büyükşehir Belediyesinin eğitim hizmeti olan MABEM’in rehberlik hizmeti tarafından Aralık ayında Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okulların 8. ve 12....

Türkiye

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, yılbaşı akşamı Karaalioğlu Parkı falezler bölgesinde iki genç, 40 metre yükseklikten düşerek hayatını kaybetti.

Eğitim

MASKİ tarafından 'Su Tasarrufu Eğitim Projesi' kapsamında, Karaağaçlı Teleset İlkokulu öğrencilerine eğitim verildi…

Spor

Potanın Tarzanları, Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi eğitmenleri ve öğrencileri ile bir araya geldi.

Türkiye

Pendik'te bir lisede 9. sınıf öğrencisi kız çocuğu, başka bir kız öğrenci tarafından okul tuvaletinde bıçaklı saldırıya uğradı.

Eğitim

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, geleneksel hale getirdiği yeni yıl hediyelerini dağıtmaya devam ediyor.

Eğitim

KYK Muradiye Yurdu'nda kalan üniversite öğrencilerine, Arıcılık Eğitmeni Hüseyin Balkaya tarafından merkezin çalışmaları hakkında bilgiler verildi.

Ege Haberleri

İzmir'deki bir lisede çıkan tartışmada 1 kız öğrenci, 5 öğrenci tarafından darp edildi. Darp raporu alan öğrenci, şikayetçi oldu.

Asayiş

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde okul çıkışı meydana gelen trafik kazasında motosiklet, yaya bir öğrenciye çarparak olay yerinden kaçtı.

Genel

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, geleceğin teminatı olan öğrencilere destek olmayı sürdürüyor.

Eğitim

MASKİ Genel Müdürlüğü, suyun önemini vurgulamak ve tasarruf yollarını anlatmak amacıyla düzenlediği eğitim seminerlerine aralıksız devam ediyor.

Eğitim

Manisa'nın Selendi ilçesinde Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi'ni ziyaret eden Kaymakam Halil İbrahim Okumuş, öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti.