• DOLAR 32,31 %-0.15
  • EURO 34,82 %-0.12
  • ALTIN 2.396,89 %0.14
  • BİST100 10.277 %0.00
  • BITCOIN 63.746 %1.02
  • ETHERIUM 3.136 %2.16
13°

Chp Haberleri

chp haberleri ve güncel chp gelişmeleri, chp ile ilgili tüm video, chp fotoğrafları ve chp haberleri Manisa Kulis Haber | Son Dakika Manisa Haberleri sitemizde


Türkiye

Artvin'in Hopa ilçesinde AK Parti ve CHP'nin Belediye Başkan Adaylarının adı soyadı aynı olunca seçmenler şaşkınlık yaşadı.

Siyaset

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde gelen istifanın ardından Artvin'in Şavşat ilçesi CHP’li Belediye Başkanı Nihat Acar da, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Ekonomi

Bankaların bireysel kredi ve kredi kartı nedeniyle vatandaşlardan alacakları, yılın ilk haftasında 24,9 milyar lira arttı.

Siyaset

Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan'dan Büyükçekmece'deki olay ve DEM parti üzerinden CHP'ye eleştiri geldi

Siyaset

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, emeklilere sahip çıkacaklarını belirterek, “Bundan sonra sizin sorununuzdan daha önemli bir sorun yok.” dedi.

Siyaset

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin yeni yılın ilk Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Grup Toplantısında konuştu.

Siyaset

CHP'li Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, öğrenci ve öğretmenlerin yaptığı (Gök)Türk bayrağı ve bozkurt işareti içeren pozu paylaşarak sosyal medyada...

Siyaset

Trabzon'un tek Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) belediye başkanı olan Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, 31 Mart yerel seçimlerine dair aday...

Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi’nde MYK olağanüstü toplandı… 7 saat süren toplantının ardından ise bildiri yayımlandı.

Türkiye

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Sinop-Samsun karayolunda geçirdiği trafik kazasında yaralandı.

Siyaset

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Irak’ın kuzeyinden gelen şehit haberleri üzerine Manisa’daki aday tanıtım toplantısını iptal ederek Ankara’ya geri döndü.

Türkiye

Pençe Kilit operasyonunda 9 askerin şehit olmasının ardından CHP, Ankara Tandoğan mitingini iptal etti.