İstanbul Aqua Florya Starbucks şubesinde bir müşteri, yaşlılığına rağmen çalışmak zorunda olan bir vatandaşın düşünceli halini görüntüleyip sosyal medyada paylaşmasının ardından viral olmuştu. Videonun yayılmasının ardından Oh Be Dünya Varmış Derneği harekete geçti ve İbrahim amca bulundu.

Oh Be Dünya Varmış Derneği’nin başkanı Esra Özcan, , İbrahim Halil Yılmaz için sevindirici bir gelişmeyi sosyal medyadan duyurdu.

Özcan paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Oh Be Dünya Varmış Derneği olarak İbrahim amcayı bugün derneğimizde ağırladık, rahmetli babama süslenir gibi giyindim ve karşıladım onu. Kendisinin daha önce kıyafet aldığı bir mağazadan icrası olduğundan iban numarası blokeliydi.

Dernek avukatımız İbrahim amcanın icra dosyaları ile ilgilenip tüm borcu kapattı. Birkaç gün içinde İbrahim amcanın blokesi kalkmış olacak ve sizlerin sayesinde topladığımız tutarı kendi ibanına aktaracağız.

Su dükkanı açmak istiyor, açtığında yine dükkanını paylaşarak hem ona katkı sağlamış, hem de yine sizlerin desteği ile suyunuzu ondan almanızı rica edeceğiz.”

Kaynak: Haber Merkezi