Eski devlet bakanı Fehim Adak'ın anma töreninde konuşan Bülent Arınç, "Bizim bugün en büyük sıkıntımız maalesef dünün mağdurlarının bugün mağrur olmasıdır. Dünün mücahitlerinin daha sonra müteahhit, daha sonra müşahit olduğu bir noktadayız" dedi. Bu sözlerin ardından Gelecek Partisi Manisa İl gençlik Kolları Başkanı Sinan Atsan’dan da bir açıklama geldi.

“KORKUDAN MI SESSİZ KALIYORLAR?”

Atsan, "Son günlerde çıkışları ile siyasete biraz daha heyecan katan ve dikkatleri üzerine çeken eski TBMM Başkanımız Sayın Bülent Arınç, kendisini sözde seven kişiler tarafından yalnız bırakılmaya devam ediliyor. Siyasi yönümüz farklı olabilir ama doğruları ve hakkı savunduğumuz aynıdır. Manisa’mıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı ve doğruları söylediği için kendisine teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz günlerde bazı kişilere soru yönelttim ama Recep Tayyip Erdoğan korkusundan mıdır ya da başa bir sebepten midir bilinmez sessiz kalıyorlar. Belki de Arınç’a destek verseler ayaklarının kaydırılacaklarını kendi adları gibi biliyorlar. Yani buradan çıkan sonuç doğru ve haklı yerine menfaati seçmek oluyor” dedi.

“MAKAM ODASINA ERDOĞAN YERİNE ARINÇ POSTERİ ASANLAR”

Başkan Atsan sözlerine şöyle devam etti:

“Şu an belediye başkanı, milletvekili veya başka bir görevde devam edenler, Sayın Bülent Arınç’a borçlu olduklarını çok iyi biliyorlar. Makamlarında Erdoğan yerine Sayın Arınç’ın posterlerini asanlar da buna dahil ama ne yazık ki yine söylüyorum, o zamanlar Sayın Bülent Arınç’a “abimiz” diyenler bugün arkasında neden durmuyor? Yoksa Manisa’daki Mücahitler de mi müteahhit oldu merak ediyorum?"

Editör: TE Bilişim