Furkan Bölükbaşı, sosyal medyada sıklıkla gündem olan ve çeşitli iddialarla karşımıza çıkan isimlerden biri. X (Twitter) platformunda yaptığı paylaşımlar nedeniyle Furkan Bölükbaşı kimdir merak ediliyor. Furkan Bölükbaşı’nın gündem olma sebebi ve mesleği dahil olmak üzere tüm merak edilenleri yanıtladık!

Furkan Bölükbaşı Kimdir?

Bilindiği üzere İsrail'in Gazze'ye karşı gerçekleştirdiği saldırılar tüm dünyada gündem konusu olmuştur. Gazze’de bulunan El-Ehli Baptist Hastanesi'nin hedef alınması ise ülkemizdeki İsrail konsoloslukları önünde yapılan eylemler sebep olmuştur. Bu eylemlerde 1 kişi hayatını kaybetmiş 63 kişi yaralanmıştır.

Fethullah Gülen'e İlk Kez O FETÖ Demişti... Defne Joy Foster Yeniden Gündem Oldu! Fethullah Gülen'e İlk Kez O FETÖ Demişti... Defne Joy Foster Yeniden Gündem Oldu!

Furkan Bölükbaşı da bu eylemler kapsamında öne çıkan isimlerden biridir. Dolayısıyla son zamanların en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Furkan Bölükbaşı kimdir, vatandaşın sıkça araştırdığı konuların başında gelmektedir. Çünkü Furkan Bölükbaşı hakkında sosyal medyada, birçok olumsuz paylaşım yapılmıştır.

Ayrıca Furkan Bölükbaşı Oğuzhan Uğur’un 2023 genel seçimleri zamanında, CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı programa canlı olarak katılmış ve çeşitli sorular sormuştur. Ancak programın sonunda yer alan bu bölüm yayınlanmamıştır.

Çünkü Furkan Bölükbaşı’nın canlı yayında yaptığı konuşmalar, program seyircileri tarafında büyük tepki çekmiştir. Peki vatandaş tarafından birçok olumsuz eleştiriye maruz kalan Furkan Bölükbaşı kimdir?

Konuya vatandaşın merak ettiği Furkan Bölükbaşı ne mezunu sorusuyla başlayalım… Furkan Bölükbaşı, İstanbul Üniversitesi’nin moleküler biyoloji ve genetik bölümünden mezun olmuştur. 2013 yılında ise Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı'nda yüksek lisans yapmıştır.

Günümüzde doktora eğitimine devam eden Furkan Bölükbaşı, Marmara Üniversitesi bünyesinde araştırma görevlisi olarak görev yapmaktadır.

Furkan Bolukbasi Kimdir 3

Furkan Bölükbaşı Kaç Yaşında? Nereli?

Furkan Bölükbaşı kimdir sorusuna, merak edenleri için yaşı ve memleketi ile devam edelim… Furkan Bölükbaşı 30 Eylül 1988 yılında dünyaya gelmiştir ve günümüz itibarıyla 35 yaşındadır.

Ankara’da doğmuş olan Furkan Bölükbaşı aslen nereli sorusunun cevabı ise Kırıkkale olarak karşımıza çıkmaktadır. 

Furkan Bölükbaşı Ailesi

Furkan Bölükbaşı annesi ve babası hakkında da oldukça merak edilmektedir. Ancak Furkan Bölükbaşı’nın ailesi hakkında resmi bir bilgi bulunmamaktadır.

Furkan Bölükbaşı Sevgilisi

Furkan Bölükbaşı kimdir sorusu kapsamında, gündemden düşmeyen ismin özel hayatı da yer almaktadır. Peki Furkan Bölükbaşı’nın sevgilisi kimdir? Furkan Bölükbaşı’nın sevgilisi, medyanın çok konuşulan isimlerinden biri olan Nisa Çaydan olduğu bilinmektedir.

Sosyal medya paylaşımları en az Furkan Bölükbaşı kadar konuşulan Nisa Çaydan, BBN Türk adlı haber kanalında çalışmaktadır. Çaydan kanalda gazeteci ve moderatör olarak görev yapmaktadır.

Furkan Bolukbasi Kimdir 2

Furkan Bölükbaşı Ne İş Yapıyor?

Furkan Bölükbaşı mesleği de vatandaşın sıkça araştırdığı konulardan bir diğeridir. Yüksek lisansını tamamlayan ve doktora eğitimine devam eden Furkan Bölükbaşı akademisyen olarak görev yapmaktadır. Bununla birlikte farklı alanlara yönelen Furkan Bölükbaşı, TRHaber isimli web sitesinde editörlük yapmaktadır.

Furkan Bolukbasi Kimdir 1

Furkan Bölükbaşı X (Twitter)’te Neden Gündem Oluyor?

Furkan Bölükbaşı kimdir sorusuna, vatandaşın en çok merak ettiği konuyla devam edelim: Furkan Bölükbaşı neden Twitter’da gündem oldu? Furkan Bölükbaşı’nın İsrail konsoloslukları önünde gerçekleştirilen eylemlerde, polislerin taşlanmasına sebep olduğu bilinmektedir.

Twitter’daki paylaşımlarıyla halkı kışkırttığı iddia edilen Furkan Bölükbaşı’nın, yaşanan olayların başını çektiği iddia edilmektedir. Bunun yanı sıra Furkan Bölükbaşı'nın, sosyal medyada Atatürk'ü hedef alarak paylaştığı tweet de oldukça dikkat çekmiş ve tepki konusu olmuştur. O tweet ise ‘Hilafet istiyoruz’ şeklinde paylaşılmıştır.

Ayrıca geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Furkan Bölükbaşı Diamond Tema atışmalarının da Twitter gündemine oturduğu bilinmektedir. Bu kapsamda karşılıklı bir şekilde atışan ikilinin tartışmaları, halen devam etmekte ve gündemde yer tutmaktadır. 

Bunun yanı sıra Marmara Üniversitesi öğretim üyesi olan Furkan Bölükbaşı’nın, siyasi paylaşımlar yapması ve halkı Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Atatürk’e karşı kışkırtması da büyük tepki çekmektedir. Vatandaşlar bu şekilde hareket eden birinin öğretim üyeliği yapmasına karşı çıkmakta ve bu fikri destekleyici tweetler ortaya atmaktadır. 

Muhabir: Özkan Çelik