Müge Anlı ve Tatlı Sert programında akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı… 22 yaşındaki kızı Selin Öztürk’ten 16 Nisan’dan beri haber alamadığını söyleyen Yeliz Karalar,  Müge Anlı’nın programına katıldı.  Programda Manisalı Selin’den 38 gündür haber alınamamasıyla ilgili detaylar ele alınıp aile bireyleri birbirleri hakkında çarpıcı iddialarda bulunurken kayboluşunun ardındaki sır perdesi mercek altına alındı. Peki, Selin Öztürk nerede? Detaylar haberimizde…

Manisalı Selin’den 38 gündür haber yok

Selin’in ailesi, Müge Anlı’da endişeli bekleyişlerini anlattı. 16 Nisan’da Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde sırra kadem basan Selin’in 4 yıl önce kendisinden 24 yaş büyük bir adamla evlendiği ortaya çıktı. Evlendiği şahsın şu an cezaevinde olduğu öğrenildi. Kayıp kızın annesi Yeliz Karalar, kızının kaybolduğu günü anlatırken çarpıcı iddialarda da bulundu.

0X0 1716462340037

Selin’in bazı günler babasında bazı günlerde kendisinde kaldığını belirten Yeliz Hanım, kaybolduğu gün duş almak için babasına gittiğini söyledi.

Babası ve kardeşini suçladı

Genç kızın annesi kızının kayboluşunda oğlunun ve eski eşinin parmağı olabileceğini iddia etti.

Anne Yeliz Karalar, "Oğlum, kardeşinin telefonunu satıp gittiğini söyledi. Ölü ya da diri kızımı bulmak istiyorum. Bu belirsizlik beni mahvetti. Bu çocuk 6 Nisan'dan beri kayıp. Baba ve ağabeyi karakolun kapısından bir kez bile girmediler" dedi.

Müge Anlı’nın programına katılan Selin’in ağabeyi Furkan’ın sözleri herkesi şok etti. Furkan, “Selin 12 yaşında dövme yaptırdı. Bu kadın bize bakmadı. Kardeşim bir vuruldu. Hastaneye götürmediler.” ifadelerini kullandı.

Yeliz Hanım, "Kızımın vurulduğu silahın suç geçmişi varmış. Başının belaya girmemesi için kimseye söylemedim," diyerek kendini savundu.

0X0 Muge Anlida Filmleri Aratmayan Hikaye Selin Ozturke Ne Oldu Anne Ogul Studyoda Birbirine Girdi 1716468162972

“BAŞKA BİRİYLE YAKALADIM”

Annesini 6 yıldır görmediğini ve başka bir adamla evde bastığını iddia eden Furkan, “Annemi başka bir adamla evlilik dışı ilişki yaşarken yakaladım. Bizim evimizden her şeyimizi sattılar. Beraber olduğu adamın deposunda kalıyorlar. Duşları yok. Beni babaannem büyüttü. Ben buraya hakkımdaki iftiralara yanıt vermek için geldim. Selin ve annesi yasaklı madde kullanıyor. Anne kız dolandırıcı bunlar. Ben bunların yanında bulunamam.”

0X0 1716467567603

“KIZIM BABA SEVGİSİ GÖRMEDİĞİ İÇİN KENDİNDEN BÜYÜK BİRİSİYLE EVLENDİ”

Yeliz Hanım ise bu sözlere şöyle yanıt verdi:  "Ben 16 yaşında evlendirildim. Şu an yaşadığım kişi evli değil boşandı. Benim çocuğum olmadığı için başka birisi ile evleneceğini söyledim. Bunun üzerine başka birisi ile evlendi. 1 hafta sonra ayrıldı. Bu çocuğun başına birçok olay geldi. Kendini vurdu. Evine polis baskını yapıldı. Bunlar neredeydi? Babası beni bıçakladı. Babaları Murat beni aldattı. Başka bir kadından 2 tane çocuk yaptı. Bıçaklama nedeni elimde çay bardağı olmasaydı. Oğlumdan yıllar sonra 20 TL istedim vermedi. Benim sana verecek param yok dedi. Kızım baba sevgisi görmediği için kendinden büyük birisiyle evlendi."

Kendisi hakkındaki iddialara yanıt veren Murat Bey, “Ben kızımın nerede olduğunu bilmiyorum. Ben bunun kadar yalancı bir kadın tanımıyorum.” dedi.

Programda küfürlü konuşmalarına sinirlenen Müge Anlı iki isme uyarı yaptı. Uyarının üzerine Murat Bey, yayından ayrıldı.

Furkan, annesi ve kız kardeşi hakkında gelen mesajları Müge Anlı'ya gösterdi. Mesajlarda, anne ve kızın birçok kişiyi dolandırdığı ileri sürülüyordu.

İş insanı İbrahim Polat hayatını kaybetti İş insanı İbrahim Polat hayatını kaybetti

Selin’in evine baskın yapılıp 6 kg uyuşturucu madde ele geçirildiğini söyleyen Furkan, aranması olduğu için kardeşinin kaçmış ya da tutuklanmış olabileceğini iddia etti. Furkan’ın bu iddialarının ardından emniyet güçlerinden bilgi alındı. Edinilen bilgilerde Selin’in cezaevinde olmadığı ortaya çıktı.

24 Ağustos 2022'de Selin'in evine yapılan baskının haberi de ortaya çıktı. Baskında iki silahın ele geçirildiği öğrenildi. Furkan, annesinin babaannesini öldürmeye çalıştığını belirterek, "Bu kadın iki yumurta kırmayı bile beceremez. Lanetin önde gideni." şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi